Hava Durumu

Mancini: Serie A devam etmese daha iyi olurdu

İtalya Teknik Direktörü Mancini, Serie A'nın yeniden başlamamasının daha iyi olacağını ileri sürerek "Art arda oynanacak maçlar nedeniyle milli futbolcular çabuk sakatlanabilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2020 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2020 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mancini: Serie A devam etmese daha iyi olurdu

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, corona virüs nedeniyle iki aydır ara verilen liglerin yeniden başlamamasının daha iyi olacağını öne sürdü.

Milli Takım direktörü olarak, bencil olarak düşündüğünde Serie A'nın başlamamasının daha iyi olacağına işaret eden Mancini, dinlenmeden art arda oynanacak lig maçları nedeniyle milli futbolcuların çabuk sakatlanmaya daha eğilimli olabileceklerini söyledi.

La Gazette dello Sport'a konuşan eski Galatasaray teknik direktörü, İtalyan milli futbolcuların sahalara geri dönüp yeniden futbol oymayı bekleyemediklerini bildiğine vurgu yaparak, onların adına bunun bir an önce başlamasını umut ettiğini ifade etti.

Bilindiği gibi, EURO 2020'nin ertelenmesi nedeniyle, İtalya ve Türkiye gibi birçok ülke kendi ulusal lig'lerin bu sezon bitmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.