Hava Durumu

Mandzukic görüşmelerinde ilerleme yok

Hırvat yıldız Mandzukic ile Beşiktaş yönetimin talepleri farklı... Kulüp, boştaki oyuncuyla 'Ya bizim istediğimiz noktaya gelirsin ya da anlaşma olmaz' diyerek görüşme yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mandzukic görüşmelerinde ilerleme yok

Juventus, Atletico Madrid ve Bayern Münih gibi kulüplerin formasını giyen 34 yaşındaki süper golcü, iki sezondur olduğu gibi yine Beşiktaş'ın gündeminde... Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Rizespor maçı sonrası "İlgileniyoruz" sözleriyle gündeme gelen flaş transferdeki son gelişmeler belli oldu. Mandzukic, 1.5 yıllık kontrat istiyor. 6 ay için 1.8 milyon Euro ve 'bonus'lar talep eden futbolcunun 1.5 yıllık toplam maliyeti 6 milyon Euro'yu buluyor.

Beşiktaş, aşamalı sözleşme öneriyor. Siyah-beyazlılar, 6 aylığına 1 milyon Euro veriyor. Şampiyonluk halinde 1 yıllık yeni kontrat için görüşeceklerini belirtiyor. Yönetimin tavrı net: Kulüpteki ekonomik tabloyu ve takım içi ahengi bozamayız. Bu nedenle 'ya bizim istediğimiz noktaya gelirsin ya da anlaşma olmaz' politikasını yürütüyor. Olumlu ya da olumsuz bitmiş bir şey yok. Oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Özkan Doğan temasları sürdürüyor.

SERGEN YALÇIN GURURLA SUNAR

Öte yandan Beşiktaş teknik patronu Sergen Yalçın, kendisine güvenenleri sevindiriyor. Siyah-beyazlılar, liderliğini korurken 6-0'lık galibiyet camiayı sevince boğdu. Yalçın'ın öğrencileri, ligin en fazla gol atan, en fazla kazanan ve en iyi averaja sahip takımı... Gol krallığının tepesine iki oyuncusunu, Larin (10) ve Aboubakar (8) sokan Sergen Yalçın'ın takımı, 5 haftadır gol yemiyor ve ligin en az gol yiyen ilk beş takımından biri...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.