Hava Durumu

Mandzukic maaşını kulübe iade etti

Sakatlığı nedeniyle Mart ayında hiç oynamadığı için Milan'daki aylık maaşı olan 300.000€'yu almayan Mario Mandzukic, parayı kulübüne iade etti. Milan kulübü de parayı hayır kurumlarına bağışlayacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2021 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2021 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mandzukic maaşını kulübe iade etti

Devre arasında Milan'a transfer olan Hırvat forvet Mario Mandzukic'ten ilginç bir hamle geldi.

Sık sık sakatlanması nedeniyle Milan formasını istediği kadar giyemeyen Mandzukic, Mart ayı maaşını iade etme karar aldı. Mart ayında sakatlığı nedeniyle hiç maça çıkamayan Mandzukic, aylık maaşı olan 300.000 euro'yu almayı reddetti ve kulübe iade etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Milan Başkanı Paolo Scaroni olayı hayretle karşıladıklarını söyleyerek, "Bu olağanüstü bir jest oldu. Mario bu jest ile meslek ahlakının ne kadar üst seviyede olduğunu gösterdi." sözlerini kullandı. Ayrıca Başkan Scaroni, Mandzukic'in aylık maaşı olan 300.000 euro'nun kulübün adını taşıyan vakıfa bağışlandığını ve paranın gençlerin eğitimi için kullanılacağını belirtti.

Ocak ayında sözleşmesi elindeyken Milan'a imza atan Mario Mandzukic, Milan formasıyla 3'ü lig, 1'i UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı ancak gol sevinci yaşayamadı. Mandzukic'in adı sezon başı ve devre arasında Beşiktaş ile de anılıyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.