Hava Durumu

Maraşlı dizisi oyuncuları kimdir?

Maraşlı dizisi oyuncuları araştırılıyor. Her hafta pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor. Maraşlı oyuncuları arasında yer alan Burak Deniz Maraşlı karakterine, Alina Boz ise Mahur karakterine hayat veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2021 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2021 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maraşlı dizisi oyuncuları kimdir?

Maraşlı oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Dizide Mahur ve Maraşlı arasında yaşananlar heyecanla takip ediliyor. Maraşlı oyuncuları arasında Burak Deniz Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten gibi isimler bulunuyor.

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU

Maraşlı, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır. Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı'nın sahaf dükkanından içeri girene kadar. Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur'un hayatı tehlikededir...

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI

Maraşlı dizisi oyuncuları arasında, Burak Deniz Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik yer alıyor.

Burak Deniz - Maraşlı

Alina Boz - Mahur

Kerem Atabeyoğlu - Aziz Türel

Saygın Saygın Soysal - Savaş

Serhat Kılıç - Necati

Cemil Büyükdöğerli - İlhan

Rojda Demirer - Firuzan

Melis İşiten - Dilşad

Cihan Yenici - Ozan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.