Hava Durumu

Maraton Platformu'ndan Körüstan hakkında zehir zemberek açıklama

Bursaspor taraftar topluluğu Marataton Platformu'ndan Bursaspor yönetimine sert uyarı...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2013 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2013 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maraton Platformu'ndan Körüstan hakkında zehir zemberek açıklama

İşte o açıklama:

Beraber maç izleyen, ortak paydanın Bursaspor olduğu, görüşlerin, fikirlerin, projelerin tek akılda birleştirilip Bursaspor için ‘Daha iyi neler yapabiliriz?’ düşüncesinden yola çıkarak sene başında Maraton tribününde bulunan Bursaspor sevdalıları olarak ‘Maraton Platformu’ adı altında hareket etmeye başladık.

Görüyoruz ki bizler Bursasporumuz için ‘Daha iyi nasıl yapabiliriz?’i düşünürken, bunun için kendi hayatımızdan her gerçek Bursasporlu’nun yapması gerektiği gibi gerek maddi gerekse manevi anlamda feragat ederken, bunları gönülden yaparken, bizi tanımayan, geçmişimizi ve Bursaspor’un geleceği için planlarımızı ve projelerimizi bilmeyenlerin bazı art niyetli saldırılarına ve iftiralarına maruz kalıyoruz.

Şunu belirtmek isteriz: Gerçekten bizim yönetim yanlısı, menfaatçi, çıkar peşinde koşan ve bizi herhangi bir siyasi oluşumun parçasıymış gibi gösteren söylemlerle bize haksız eleştiri yapan, hatta, olayın boyutunu, bize iftira atmaya kadar götüren her kişiye elbet verecek cevabımız var. Atılan bütün bu iftiralara susmamızın nedeni, zaten yönetimsel kaos ortamında bulunan camiamızın, tribünsel anlamda da kaosa sürüklenmesini engellemektir.

Tribünün GERÇEK anlamda tozunu yutmuş, cefasını çekmiş ve çekmeye dünden razı olan her cefakar Bursa çocuğu gibi tek isteği Bursaspor’un başarısı olan Maraton Platformu’na iftira atanlar; attığınız iftiraları ispatlamanız halinde (ki olmayan bir şey ispatlanamaz) uğruna ömrümüzü adadığımız ve bununla gurur duyduğumuz Bursaspor formalarımızı üstümüzden çıkarıp dolabımıza koymaya ve tribünlerden çekilmeye hazırız.

Sürekli yapılan kongrelerin camiamıza yarardan çok zarar getireceğine İNANDIĞIMIZI, istikrar yanlısı olduğumuzu belirtmek isteriz, ancak sezon öncesi ve yaklaşık 14 haftalık süreçte başkanımızın ve yönetim kurulumuzun yapmış olduğu basiretsizliklere ve beceriksizliklere maalesef tanıklık ediyoruz.

Önümüzdeki günlerde gerek yönetimsel-kurumsal gerekse teknik kadro olarak ZAMANINDA gerekli hamleler yapılmadığı taktirde, şu ana kadar verilen tepkilerden daha şiddetlisinin Maraton Platformu tarafından verileceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Ya bulunduğunuz koltuğun ve makamın hakkını verin ya da BURSASPORUMUZ'U Macunköy'e taşımadan İSTİFA edin. Başta Erkan KÖRÜSTAN ve yönetim kurulumuz olmak üzere kamuoyuna duyurulur... 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.