Hava Durumu

Marcao'dan çok konuşulacak açıklamalar! Kerem itirafı

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, beIn Sports'ta katıldığı bir programda birçok soruya yanıt verdi. Marcao, Kerem olayından, transfere ve gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2021 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2021 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marcao'dan çok konuşulacak açıklamalar! Kerem itirafı

Galatasaray'ın yıldız stoperi Marcao, beIN Sports'a çok konuşulacak bir röportaj verdi. Brezilyalı yıldız Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı ve 8 maç ceza aldığı olay da dahil olmak üzere birçok konuda açıklamalar yaptı.

İşte Marcao'nun açıklamaları;

Rekabet çok önemli, her pozisyonda rekabet olmalı. Sağlıklı şekilde yapılan forma rekabetinin her zaman takıma faydası olur. Allah, Fatih Hoca'ma yardım etsin. Bu kadar opsiyon zor bir durum. 9 puan fark Trabzonspor için avantaj ama önümüzdeki çok maç var. Pes etmek ruhumuzda yok. Kapatılabilecek bir fark olduğunu düşünüyorum.

Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olay

Zor zamanlar geçirdim. Olmaması gereken bir olay yaşandı. Pişman olduğum bir olaydı. Zor günleri daha huzurlu atlatmamın tek sebebi Fatih Hocam. Olaydan sonra %100 suçlu olduğumu konuştuk. Bana her zaman destek verdi. Gerçekten inanılmaz üzüldüm, çok pişman oldum. Yapmamam gereken bir şeydi. Kerem'den, ailesinden özür diledim. İnsanlar ne yazık ki bazen duygularını kontrol edemiyorlar. Düşünme, öz eleştiri yapma fırsatım oldu. Çok zor bir dönemdi. Kerem'le aramda bir problem yok

'Fatih Terim baba gibi'

Fatih Terim futbolcularına ve Florya'da çalışanlara baba gibi davranıyor. Kimin başı sıkışsa ve kim zora düşse yanında oluyor. Bunu hissetmek önemli. Galatasaray'ı Türkiye'nin en büyük takımı yapan özellik de bu. Baştaki lideri ve hocasının baba gibi davranması.

Nelsson sözleri

Nelsson akıllı ve zeki bir oyuncu. Yakaladığımız uyum, sadece bizim başarımız değil. Takım arkadaşlarımızın bize verdiği destek, birbirimize karşılıklı verdiğimiz destek ve hocamızın bize gösterdikleriyle bir araya gelince başarı ortaya çıktı.

'Transfer söylentileri ile ilgilenmiyorum'

Tek odağım Galatasaray. Galatasaray'da oynamak benim için rüyaydı, şu an rüyamı yaşıyorum. Transfer söylentileri konsantrasyonumu bozabilir, bu yüzden ilgilenmiyorum.

Fenerbahçe maçı yorumu: Dünyanın en büyük derbisi

Dünyanın en büyük derbisi olarak adlandırabiliriz. Birçok duyguyu içinde barındırıyor. Bir maçtan daha fazlası. Taraftarların bakış açışı çok farklı. Kendi sahamızda oynamanın çok büyük avantajı var. Zeki oynamamız gerekecek. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Umarım güzel bir galibiyet alırız." Fenerbahçe maçında taraftara çok ihtiyacımız var. Onlar bizim yanımızda olursa daha iyi motive olup daha iyi oynuyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.