Hava Durumu

Margot Robbie: O filmin 20 saatlik versiyonu var

Ünlü oyuncu Margot Robbie, rol aldığı 'Bir Zamanlar Hollywood' filminin 20 saatlik versiyonu olduğunu söyledi. Quentin Tarantino'nun hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği film, 161 dakika sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Margot Robbie: O filmin 20 saatlik versiyonu var

Avustralyalı aktris Margot Robbie, rol aldığı 'Bir Zamanlar Hollywood'da' filmi ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Robbie, filmin bir yerlerde gizlenen 20 saatlik bir versiyonu olduğunu açıkladı. Aslında Robbie'ye David Ayer'in yönettiği ve kendisinin 'Harley Quinn'i canlandırdığı 2016 yapımı 'Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in daha uzun bir versiyonu olup olmadığı sorulmuştu.

"İZLEMEK İSTERİM"

Margot Robbie, Variety'ye verdiği röportajda, Tarantino'nun filminden bahsetmeden önce cevaben, "Kişisel nedenlerden ötürü, yaptığım her filmin beş saatlik versiyonlarını izlemek isterim" diyerek, şaka yaptı. Ünlü oyuncu, sözlerine "'Bir Zamanlar Hollywood'da filminin 20 saatlik bir versiyonu var. Görme fırsatınızın olmadığı ve elbette milyonlarca sebepten son versiyona giremeyen çektiğimiz o kadar çok muhteşem şey var ki..." şeklinde devam etti.

30 yaşındaki Robbie, 'Suicide Squad: Gerçek Kötüler' başlığına döndüğündeyse, bildiği kadarıyla halihazırda daha uzun bir versiyonun hazırlık aşamasında olmadığını ifade etti. 'Bir Zamanlar Hollywood'da 2019'da vizyona girmişti ve Robbie, 'Sharon Tate'i oynamıştı. Film, aralarında "En İyi Film", Tarantino için "En İyi Yönetmen", Leonardo DiCaprio için "En İyi Erkek Oyuncu" ve Brad Pitt için "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödüllerinin de olduğu 10 farklı Oscar'a aday gösterilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.