Hava Durumu

Marimar'ın kötü adamının başına gelen korkunç şeyler

Bir dönem Türkiye'ye damgasını vurmuş Zenginler de Ağlar ve Marimar dizilerinin kötü adamı Miguel Palmer'in başına gelen trajik olaylar pembe dizileri aratmıyor. Palmer bir süredir ölüm kalım savaşı veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2021 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2021 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marimar'ın kötü adamının başına gelen korkunç şeyler

Türkiye'de de çok popüler olan Zenginler de Ağlar ve Marimar gibi pembe dizilerde oynadığı 'kötü adam' karakterleriyle tanınan Meksikalı ünlü oyuncu Miguel Palmer ölüm kalım savaşı veriyor.

Veronico Castro deyince Türkiye'de akan sular durur. Zenginler de Ağlar, pembe dizilerin efsaneleri arasında yer alır. Brezilya dizilerini sollayan Meksika yapımı Zenginler de Ağlar dizisindeki kötü adam Diego Avila'yı hiç hoş hatırlamasak da hayatımızın bir döneminde yeri olduğunu da yok sayamayız.

Zenginler de Ağlar dizisi Türkiye'de çok popüler olmuştu

Kendisini daha sonra Marimar dizisinde yine kötülük peşinde koşan adam olarak gördük.

Sevgilisi tarafından esir alındı

Bahsettiğimiz kişi Miguel Palmer, 1 Kasım 1942 doğumlu oyuncu başarılarla dolu kariyerinin ardından yaşadığı büyük trajediyle gündemde.

Edith Kleiman'ın başı büyük dertte

Haber Global'in elde ettiği bilgiye göre sevgilisi Edith Kleiman tarafından adeta esir alınan, aç ve susuz bırakılıp sürekli ilaç verilen ünlü oyuncunun bir süredir devam eden tedavisi halen sonuç vermedi ve Miguel Palmer ölüm kalım savaşı veriyor.

Bir Stephen King romanı gibi

Her şey 1 yıl önce başladı. Stephen King'in Misery (Sadist) kitabını okuyanlar ya da filmini seyredenler ne demek istediğimizi daha iyi anlayacak... Filmde Annie Wilkes'i canlandıran Kathy Bates bu rolüyle Oscar almıştı.

Stephen King'in romanından uyarlanan Misery'den bir sahne

Bir hemşire tarafından kaçırılan aşk romanı yazarının hikayesinin anlatıldığı filmdeki ürkütücü olay örgüsü, Meksikalı ünlü oyuncu Miguel Palmer için gerçek hayatta yaşanmış bir kabustu ve bu kabustan uyanmak mümkün değildi.

Kızı babasını kurtardı ama...

Palmer'ı kaçıran hemşire değil, son sevgilisi oyuncu Edith Kleiman'dı. Palmer'ın en büyük kızı olan Valeria Palmer birkaç gün önce babasını Kleiman'ın evinden kaçırarak hastaneye götürdü.

İddiaya göre Edith Kleiman bir süredir, Palmer'ın kimseyle görüşmesine izin vermiyordu. Büyük kızı Valeria durumdan şüphelendi, bir süre evi gizlice izledi. Bu sırada babasının çok kötü durumda olduğunu anladı. Babasını gizlice evden çıkararak hastaneye yatdırdı. Edith Kleiman için uzaklaştırma emri çıkarttı.

Valeria babası için "O büyük adamı, o şekilde görmek korkunçtu" dedi ve babasının susuz ve aç bırakıldığını, kendisine reçetesiz ilaçlar verildiğini söyledi.

"Babam beni gördü ve tanıdı. Ancak tamamen uyuşturulmuş olduğu için konuşamadı. Sabah akşam kendisine uyuşturucu etkisi olan bir ilaç veriliyorumuş" diyerek babasının durumunu anlattı.

Olayın sorumlusu gösterilen Kleiman ise Palmer'ın yaşama isteği kalmadığını ve kendisinin ölüm isteğini yerine getirdiği iddia ederek kendisini savundu.

Valeria kasten öldürmeye teşebbüs iddiasıyla Kleiman hakkında suç duyurusunda bulundu. Doktor raporları kötü muameleyi işaret ediyordu. Palmer'ın ölmesi halinde Kleiman'ın cinayetle yargınlanması bekleniyor.

Miguel Palmer Marimar'da da oynamıştı

Miguel Palmer'in rüya gibi kariyeri

Miguel Palmer sadece birkaç yıl önce emekli olmuştu. 70'lerde başladığı kariyerinde, 80'lerde popüler olmuş, birçok yapımda yer almıştı. Radyo pembe dizileriyle başlayan kariyerini televizyona ve tiyatroya taşımıştı. Cyrano de Bergerac'taki oyunuyla zirveye çıktı.

Pembe dizilerde kötü rollerinin aranan adamı oldu. Ofelia Medina ile Rina'da Lucia Mendez ile Viviana'da Veronica Castro ile Zenginler de Ağlar'da oynadı.

Çekici, alaycı, yakışıklı, kibirli, uzun boylu, neşeli ve vicdansız biri canlandırılacaksa bu karakteri oynayan kişi genelde Miguel Palmer olurdu.

Ancak onu Meksika için unutulmaz bir oyuncu yapan rol toprak ağası Alejandor Almonte oldu. 'Bodas de Odio'daki bu karakteriyle izleyicileri fethetti. 1994 yılında Marimar'da Thalia'nın babasını canlandırdı.

Hayatında dönüm noktası: Edith Kleimann'la tanışması

Kariyerin sonlarına geldiğinde Edith Kleimann'la birlikte yaşıyordu. Bütün parasının hayatının kontrolünü Kleiman'a bıraktı. Bunun büyük bir hata olduğunu o zamanlar bilmiyordu.

Kızı, Palmer'ı Kleiman'ın elinden kurtarsa da bu Palmer'ın hayatta kalması için yeterli olacak mı henüz bilinmiyor.

Kızı Valeria sosyal medyadan babası için son olarak acil kan bağışı çağrısında bulundu. Nisan ayından bu yana hastanede ölüm kalım savaşı veren Palmer, birkaç kez ameliyat edildi. Kötü bakım nedeniyle nadir görülen bir hastalığa yakalandığı belirtilen Palmer'ı hayatta tutabilmek için doktorların mücadelesi sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.