Hava Durumu

Markette, teyzelerin boks mücadelesi!

Adıyaman'da bir markete giren 2 kadın, rafta bulunan boks eldivenlerini giyerek boks maçı yaptı. Marketin güvenlik kameralarına yansıyan eğlenceli görüntüler sosyal medyayı salladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Markette, teyzelerin boks mücadelesi!

Adıyaman'da bir markete giren 2 kadın, rafta bulunan boks eldivenlerini giyerek kısa bir boks maçı yaptı. Kadınların komik anlarını kaydeden güvenlik kamerası görüntüleri izleyenleri kahkahaya boğdu.

MARKETTEKİ ELDİVENLERİ ALIP BOKS MAÇI YAPTILAR

Orta yaşta iki kadın, bir marketler zincirinin Adıyaman kent merkezindeki şubesine girerek raftaki boks eldivenlerini giydi. İlk kez eldivenleri giydikleri tahmin edilen kadınlar, sonra birbirleri ile kısa bir boks maçı yaptı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIYAN EĞLENCELİ ANLAR SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen eğlenceli görüntüler sosyal medyaya düştü. İzleyenlerin kahkahaya boğulduğu görüntülerde kadınlar, 'yenilgisiz' Dünya Boks Konseyi (WBC) Uluslararası Şampiyonu kadın boksör Heather Hardy'i aratmadı.

GERÇEK MÜSABAKADAYMIŞ GİBİ SEYİRCİYE SELAMLADILAR

Bir süre karşılıklı boks teknikleri ile hamle yapan kadınlar daha sonra sanki seyirciler önünde maç yapıyormuş gibi seyircileri selamlayarak boks eldivenlerini aldıkları yere bıraktı. Kadınlar alışverişlerine kaldıkları yerden devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.