Hava Durumu

Marmarabirlik yine ihracat şampiyonu

Marmarabirlik, zeytin ve zeytinyağı sektöründe iki yıl üst üste ihracat şampiyonu oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa’ya ihracat ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2013 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2013 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marmarabirlik yine ihracat şampiyonu

Dünyanın en büyük sofralık zeytin üreticisi Marmarabirlik, 2012 yılında da zeytin ve zeytinyağı sektörünün ihracat şampiyonu oldu. Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin genel kurulu kapsamında düzenlenen törende Marmarabirlik’in ödülünü, yönetim kurulu başkanı Hidamet Asa, bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, gurur verici bu ödülü Başbakan Erdoğan’ın elinden kendisi adına değil, Marmarabirlik personeli ve yaklaşık 30 bin üreticinin adına aldığını söyledi.

43 ÜLKEYE İHRACAT

Göreve geldiklerinden beri ortak üreticilerden daha fazla ürün alıp daha fazla satmaya odaklandıklarını, son iki yılda ihracat yaptıkları ülke sayısını ikiye katlayarak 43’e çıkardıklarını ifade etti.  Hidamet Asa, “Marmarabirlik’i iki yıldır ihracat şampiyonu yapan, başta birlik yönetim ve denetim kurulu üyeleri, kooperatif başkan ve yöneticileri ile bütün çalışanlarımızdır. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.