Hava Durumu

Martin Linnes'in yaptığı hatalara taraftarlar tepki gösterdi

Norveçli futbolcu Martin Linnes, Galatasaray - Sivasspor maçında iki kritik hatanın altına imza attı. Yaptığı hataların ikisi de golle sonuçlanan Norveçli futbolcuya sosyal medyada taraftarlar tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2021 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2021 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Martin Linnes'in yaptığı hatalara taraftarlar tepki gösterdi

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maça Norveçli futbolcu Martin Linnes'in yaptığı iki kritik hata damga vurdu. Galatasaray'da bu sezon rotasyon oyuncusu olarak kullanılan ve son olarak geçtiğimiz hafta içi Ankaragücü maçında 45 dakika görev alan Martin Linnes, Sivasspor karşısında ilk 11'de görev aldı.

İKİ GOLDE DE İMZASI VAR

Sivasspor'un Max Gradel ile attığı golde büyük bir geri pas hatası yapan Martin Linnes, Sivasspor'un Tyler Boyd ile attığı ikinci golde de Ryan Donk ile beraber ciddi bir pozisyon hatası yaparak sarı-kırmızılı takımın kalesinde iki gol görmesine yol açtı. Bu sezon şu ana kadar 14 maçta görev alan Martin Linnes, 1387 dakikada sahada kaldı ve asist ve gol performansın altına imza atamadı.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Martin Linnes'in Sivasspor maçında yaptığı hatalar Galatasaraylı taraftarları çileden çıkardı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Twitter'dan Norveçli futbolcuya tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.