Hava Durumu

Masatlı'dan Bursa'ya veda ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararı kapsamında Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı'ndan Ardahan Valiliği'ne atanan Mustafa Masatlı, Sönmez Medya'ya veda ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2018 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2018 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Masatlı'dan Bursa'ya veda ziyareti

Haber: Seray SAYGILIOĞLU

Vali Masatlı'nın veda ziyaretinde Sönmez Medya Genel Müdür'ü Burak Özgün ile Bursa Hakimiyet Gazetesi ve As TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı. Vali Mustafa Masatlı ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada "Payitaht Şehri Bursa'dan serhat şehri Ardahan'a tayin oldum. Bu tayini bana kısmet eden yüce Allah'a hamd olsun derken, beni bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Üç buçuk yıl Bursa'da kaldığını ve çalışma arkadaşlarıyla başarılı hizmetlere imza attıklarını da belirten Masatlı, aynı çalışmaları Ardahan'da da gerçekleştireceğini belirtti.

Ardahan Valiliği'ne atanan Mustafa Masatlı, Sönmez Medya'ya veda ziyaretinde bulundu. Mustafakemalpaşa Kaymakamı olarak üç buçuk yıl hizmet verdiğini açıklayan Masatlı, tarafsız ve ilkeli yayıncılıktan dolayı Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün'e teşekkürlerini sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.