Hava Durumu

''Maske takmam' dedi! Bedelini canıyla ödedi

Koronavirüsün ortaya çıktığı kent olan Vuhan'da yaşayan bir vücut geliştirme şampiyonu, tüm uyarılara rağmen maske takmayı reddetti. Şampiyon, inadının bedelini canıyla ödedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Maske takmam' dedi! Bedelini canıyla ödedi

Koronavirüsün (2019-nCoV) ortaya çıktığı Çin'in Vuhan şehrinde yaşayan ve vücut geliştirme sporuyla ilgilenen 72 yaşındaki adam, 'Ne olacaksa olacak' diyerek virüs nedeniyle maske takmayı reddetti. Virüs kapan yaşlı adam 6 Şubat'ta hayatını kaybetti.

2003 yılında emekli olduktan sonra 56 yaşında vücut geliştirme sporuyla ilgilenen Qiu Jun, birçok dalda 'vücut geliştirme şampiyonu' ödülüne layık görüldü.

UYARILARI DİNLEMEDİ

Genellikle Vuhan'da Zhongshan Park'ta antrenman yapan yaşlı adam, virüsün ortaya çıktığı ve salgının yayılmaya başladığı dönemde kendisini ziyaret eden ailesi tarafından maske takması ve gerek olmadıkça dışarıya çıkmaması yönünde ikaz edildi. Ancak, yaşlı adam ailesinin ikazlarına 'Ne olacaksa olacak. Kimse maske takmazken benim maske takmam nasıl görünür' diyerek karşı çıktı ve maske takmadı.

6 ŞUBAT'TA HAYATINI KAYBETTİ

Ancak yaşlı adamın bir süre sonra ateşi çıktı ve hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan test sonucu virüs tespit edildi. Bir süre müşahede altında kalan yaşlı adam, daha sonra 6 Şubat'ta virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.