Hava Durumu

Maskesiz bindiği minibüste uyarılınca çılgına döndü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde şehir içi yolcu minibüsüne maskesiz binen bir kadın yolcu, bu duruma itiraz eden ve maske takmasını isteyen yolculara saldırdı. Olay sonrasında yolcular karakolluk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2020 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2020 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maskesiz bindiği minibüste uyarılınca çılgına döndü

Corona virüsü önlemleri kapsamında maskesiz sokağa çıkmak pek çok ilde yasaklandı. Yasağın olduğu illerden biri de Kocaeli. Fakat buna karşın bu yasağa uymayanlar da var.

Sözcü'de yer verilen habere göre, onlardan biri bugün Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ortalığı birbirine kattı. Gündoğdu Boğazova Caddesi üstünde, öğle saatlerinde yanında çocuğu ile minibüse binen bir kadın yolcu sürücünün tüm uyarılarına karşın maske takmadı. Öbür yolcular da vaziyete tepki göstererek kadın yolcuya ya maskesini takmasını ya da minibüsten inmesini belirtti. Karşılıklı atışmalar devam ederken ortam biran da elektriklendi.

ŞOFÖR ARACI KARAKOLA ÇEKTİ

Tartışmanın büyümesi üstüne maskesiz kadın yolcu, yanındaki çocuğu unutarak öbür müşterilerle tekme tokat kavgaya başladı. 2 kadın yolcuya saldıran maskesiz kadın otobüsteki öbür yolcular tarafından zor zapt edildi. 32 Nolu Şehiriçi Minibüs Hattı'nda meydana gelen olay ardından araç sürücüsü, minibüsü karakolun önüne çekti. Polisler kamera görüntüleriyle beraber işlem başlatacaklarını belirtti. Meydana gelen kavgayla alakalı tarafların ifadesi alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.