Hava Durumu

Matavz'ın sonu Tom de Sutter gibi olmasın!

Bursaspor'un bu sezonki en yüksek maliyetli oyuncusu Tim Matavz şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2021 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2021 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Matavz'ın sonu Tom de Sutter gibi olmasın!

8 maçta sadece 1 gol atan deneyimli futbolcunun uyum sorununu aşamadığı gözlendi. Camia Matavz'ın geçmişte fayda alınamayan De Sutter gibi aynı kaderi paylaşmaması için dua ediyor.

8 MAÇTA 1 GOLÜ VAR

Geçmişte yapılan transfer hatalarından fazlasıyla canı yanan Bursaspor'da Tim Matavz takımın şu an için en maliyetli oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Bursaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalanan ve ilk yıl için kulübe maliyetinin 900 bin Euro olduğu bilinen Sloven golcü 8 maçlık periyotta 7 kez forma giyerken, sadece bir gol atma becerisini gösterdi. Asisti bulunmayan Tim Matavz henüz adaptasyon sorununu tam olarak aşamadı. Deneyimli futbolcunun bu süreçte koronavirüse yakalanması kendi adına talihsizlik olarak ön plana çıktı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Wahda takımından transfer edilen Matavz beklentilerin çok altında bir görüntü sergiledi.

PARA İÇİN GİTMİŞTİM

Uygulanan sistemde varlığını hissettiremeyen Tim Matavz'ın geçmişte kendisiyle benzer grafik çizen Tom de Sutter'le aynı kaderi paylaşmaması Yeşil Beyazlı camianın en büyük temennisi. Hatırlanacağı gibi yüksek maliyetle ve büyük umutlarla kadroya dahil edilen Tom De Sutter 2015-16 sezonunda ligde oynadığı 11 maçta gol atamamış, 6 kupa maçında 2 kez gol sevinci yaşamıştı. Belçikalı futbolcu Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Gülünç olmaya gerek yok. Bursa'ya para için gittim. Benim için iyi bir transfer olmuştu. 30 yaşındaki bir futbolcunun 1,8 milyon Euro'luk sözleşmeye imza atması gayet iyiydi." ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.