Hava Durumu

Matavz sorusuna Tamer Tuna'dan net cevap!

Menemenspor'la golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, takımın bugüne kadar üretkenlik anlamında iyi durumda olmadığını bildiklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam Tim Matavz'ın maç kadrosunda olmasına rağmen golsüz biten karşılaşmada neden oyuna almadığı ile ilgili soruya cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2021 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2021 23:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Matavz sorusuna Tamer Tuna'dan net cevap!

Golcü oyuncu Tim'in bugün sahada olmamasını tercih ettiklerini ifade eden Tuna, "İkinci yarının ortalarında 65-70. dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele aldığımızda pas oyununu, biraz daha dikine gitmek istedik. O pozisyonları da yakaladık fakat sonuca çeviremedik. Oyunun başında kontrol bizdeydi. Batuhan'ın oldukça net pozisyonları vardı, atamayabilir, olabiliyor ama atacağımız maçları önümüzdeki haftadan itibaren göreceksiniz. Bazen oyuncuya bağlı değildir, santrafor konusu değildir, takımın bütününde olan bir konudur bu olay. Biz bugün 3 oyuncu değişikliği yaptık, sahadaki oyuncuların performansı gayet iyi seviyedeydi" dedi.

Tuna'nın 2 oyuncu değişikliği daha hakkı olmasına karşılık, Tim Matavz'ı bugün sonradan da olsa oyuna dahil etmemesi merak konusu olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.