Hava Durumu

Mecnun Otyakmaz: Gerekli mücadeleyi veriyoruz

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Biz kendi adımıza bugün maçı çok istediğimizi gösterdik. Son tercihlerimizde biraz daha akıllı olabilseydik maçı çok önceden koparmış olacaktık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2021 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2021 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mecnun Otyakmaz: Gerekli mücadeleyi veriyoruz

Süper Lig'in 38'inci haftasında Demir Grup sahasında Helenex Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

5'incilik hedefi için gerekli mücadeleyi verdiklerini söyleyen Mecnun Otyakmaz, "Bugün bizim için 5inci olma yolunda çok önemli bir karşılaşmaydı. Yine Malatyaspor için de düşme kalma mücadelesinde önemli bir virajdı. Biz kendi adımıza bugün maçı çok istediğimizi gösterdik. Son tercihlerimizde biraz daha akıllı olabilseydik maçı çok önceden koparmış olacaktık ama yine son dakikalarda gelen ve bütün yıl çok az faydalanabildiğimiz Felixten gelmesi yine bizim için ayrıca bir mutluluk oldu. Hem takımımızı hem de Felixi ayrıca kutluyorum ve tebrik ediyorum. Bu sene sezon başında maç trafiğinin yoğunluğu sorun değil bunu biliyorduk ve buna göre hazırlanmıştık fakat pandemi, kovid meselesi bizi çok yıprattı. Siz de biliyorsunuz kalecimize bile oyuncu forması giydirmiştik. O durumlardan bu durumlara geldik. Bu süreç böyle olmasaydı daha iyi olabilirdi. Şimdi önümüzde 5incilik hedefi var, onun için de gerekli mücadeleyi veriyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.