Hava Durumu

Mehmet Ağar, Bakan Soylu'dan özür diledi

Bodrum Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ağar, 'kendisi olmasa marinaya mafyanın çörekleneceği' açıklaması için özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2021 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2021 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Ağar, Bakan Soylu'dan özür diledi

Yalıkavak Marina için "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" diyen Mehmet Ağar, sözleri nedeniyle Emniyet teşkilatından ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan özür diledi.

Eski İçişleri Bakanı ve halen Bodrum Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Ağar, Sözcü TV'de yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bütün eleştirilere hak veriyorum. Olayın kızgınlığı ve sinirliliğinden bir sürçülisan söz konusu. Emniyet mensubu arkadaşlarımız bugün Türkiye'de organize suç örgütlerine nefes aldırmıyorlar. Dolayısıyla bu tabiri kullanmam fevkalade yanlıştır. Bütün meslektaşlarımı incittiğimi düşünüyorum, bundan dolayı kalbi olarak özür diliyorum. Özellikle Sayın İçişleri Bakanı gerçekten çok takdirle kendisini takip ediyorum. Devlet her konuda her yerde vaziyete hakim. O bir kızgınlıkla ağzımızdan o anda çıkan bir söz oldu. Ertesi gün gazetede çıktıktan sonra rahatsız oldum ben. Saygı Bey'i de aradım ben. Kendisine de buradan teşekkür ederim. Bu konuyu uygun bir şekilde aktardı. Ama buradaki kusur benim. Dolayısıyla bütün meslektaşlarımdan özür diliyorum. İnsan ne kadar tecrübeli de olsa kızgınlıkla hata yapıyor. Hatam budur benim, ben de bunu kabul ediyorum."

Ne olmuştu?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı bir videoda, Mehmet Ağar'ın Bodrum Yalıkavak Marina'yı sahibi Mübariz Mansimov'un elinden alarak 'çöreklendiğini' söyledi. Ağar bu iddiaya dün Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamada yanıt vererek, "Rica üzerine yönetici oldum. Ben olmasan burası mafyanın eline geçer" dedi. Bu açıklamaya bugün tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, Bu süreçte 'belki dil sürçmesidir' diye hâlâ tekzibini beklediğim cümle. Biz olmasa idik oraya mafya çökecekti cümlesidir. İnşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır. Benim devletim Libya'ya ve Karabağ'a çökülmesine firsat vermedi. Kıytırık bir marinaya mafya bozuntularının çökmesine firsat vermez. Türkiye eski Türkiye değil" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.