Hava Durumu

Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüyor

Mehmet Ali Erbil, önceki gün Maslak'ta görüntülendi. Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü komedyen, yakında bir televizyon projesinin olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüyor

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle bir süredir ekrandan uzak olan Mehmet Ali Erbil, önceki gün Maslak'ta bulunan dönercide yemek yerken görüntülendi.

Erbil'e mekanın sahibi Ferruh Taşdemir eşlik etti. Birer porsiyon Adapazarı ıslama köftesi ve yoğurtlu iskender yiyen Erbil, çıkışta gazetecilerle sohbet etti.

SÜRPRİZ PROJE

Erbil, "Buranın ıslama köftesinin meşhur olduğunu duymuştum. Fırsat bulunca yemeye geldim" dedi. Yakında bir televizyon projesi olacağını da söyleyen Erbil, proje hakkında ise detay vermedi.

Uzun yıllardır kaçış sendromu ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil, rutin tedavisi için hastaneye yattı. Tedavisi sırasında canlı yayın açan Erbil, takipçilerinin sorularını yanıtladı.

"16 ŞİŞE SERUM ALIYORUM"

"Ben yine hastanedeyim. Çok tanıdık bir ortam. Korona testi yaptırdım yine. Yaptırmadan tedaviye başlamıyorlar" diyen Erbil, "Dün öğlen saatlerinde geldim. 16 şişe serum alıyorum. Tam 20 yıldır... Kiloya göre, 77 kiloyum. Bütün hayır dualarınıza teşekkür ediyorum. Zaten sayenizde iyileştim" dedi. Erbil'in açıklamalarının devamı şöyle:

"Gece az uyudum. Bizdeki sağlık hizmeti hiçbir yerde yok. Benim bu klasik hastalığım var ya, Amerika'da atak geldi. Hemen acile gittik. Bekletiyorlar... Onlar beni içeri alana kadar benim atak geçti. "Tüm sağlıkçılarımıza buradan şükranlarımı sunuyorum. Başta benim profesör ablam olmak üzere... Benden küçük ama saygıdan abla diyorum."

"ANNEMİ HASTANEYE MEHMET ALİ GÖTÜRMÜŞ"

"Annem bana hamileyken, sancısı tutuyor ve onu hastaneye Mehmet Ali götürüyor. Hastanede ben doğuyorum ve babam adımı Mehmet Ali koyuyor. Bizim Fenerbahçeli olmama gibi bir şansımız yok...""Annem bana hamileyken, sancısı tutuyor ve onu hastaneye Mehmet Ali götürüyor. Hastanede ben doğuyorum ve babam adımı Mehmet Ali koyuyor. Bizim Fenerbahçeli olmama gibi bir şansımız yok..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.