Hava Durumu

Mehmet Ali Erbil'in kızlarından duygu dolu paylaşım

Bir aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin Erbil ve Sezin Erbil, sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlar yaptılar.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2018 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Ali Erbil'in kızlarından duygu dolu paylaşım

Mehmet Ali Erbil, yaklaşık bir ay önce evinde düşerek yaralanmış ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in, tedavisi sırasında eski hastalığı da nüksetmişti.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir diye. 4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancak dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir. Dualarımız güzel dileklerimiz onunla" ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Ali Erbil'in kızları Sezin ve Yasmin Erbil, bir an önce babalarının iyileşmesini beklerken, duygularını sosyal medya hesaplarından ifade ettiler.

Sezin Erbil, yaptığı paylaşıma; "Sen hiç avazın çıktığı kadar susarak ağladın mı?" notunu düştü. Yasmin Erbil ise "Yer gök dua" mesajını yayınladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.