Hava Durumu

Mehmet Şef: Ailemden bile tepki aldım

RTÜK, MasterChef'in ilk bölümlerinde Şef Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmacılardan Furkan'ı azarlayıp ağlatmasının ardından kanala ceza kesti. Dün akşam yayınlanan bölümde Furkan'ın elenmesinin ardından söz alan Yalçınkaya, "Sana bağırdığım için ailemden bile tepki aldım" itirafında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2020 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2020 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Şef: Ailemden bile tepki aldım

Bolulu Şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye yarışmasında yemeğini tamamlayamayan Furkan'ı ağlatıp stüdyodan çıkmasına neden olmuştu. RTÜK ise bu görüntülerin ardından insan onurunu zedelediği hükmüyle yayıncı kuruluşa idari para cezası verilmesi kararlaştırılmıştı.

FURKAN YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Dün akşam eleme bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye'de ilginç anlar yaşandı. Eleme turuna kalan Uğur, Barbaros ve Furkan arasında yarışmaya veda eden isim Furkan oldu. Duygusal anların yaşandığı yarışmada Mehmet Şef'ten bir de itiraf geldi.

"AİLEMDEN BİLE TEPKİ ALDIM"

Aylar önce yayınlanan bölümde Furkan'a bağırmasıyla ilgili konuşan Mehmet Yalçınkaya, "Sana göstermiş olduğum tepkiden dolayı neredeyse kendi ailemden bile tepki aldım. Ustaya saygılı bir çocuktun, o olaydan sonra bana gelip tek kelime dahi etmedin. Sen bu meslekte olursun ve yürürsün" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.