Hava Durumu

Mehmet Sepil'den Süper Lig A,Ş açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Genel Kurulu'nda vakfın profesyonel bir yönetim tarafından yönetilmesi görüşülecek. Eski Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil, "Biz Kulüpler Birliği olarak uzun zamandır, vakfın yönetiminin profesyonel bir ekip olarak yürütülmesini ve gerekli düzenlemeler yapılarak Süper Lig A.Ş'nin kurulmasını planlıyorduk" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Sepil'den Süper Lig A,Ş açıklaması

Eski Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği olarak uzun zamandır vakfın yönetiminin profesyonel bir ekip olarak yürütülmesini ve Süper Lig A.Ş'nin kurulmasını planladıklarını, bunları önümüzdeki genel kurulda görüşeceklerini bildirdi.

Sepil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına tekrar aday olmayacağını söyledi.

Bir süre önce de kendisinin görevinden ayrıldığını hatırlatan Sepil, şunları kaydetti: "Biz Kulüpler Birliği olarak uzun zamandır, vakfın yönetiminin profesyonel bir ekip olarak yürütülmesini ve gerekli düzenlemeler yapılarak Süper Lig A.Ş'nin kurulmasını planlıyorduk. Bu konuda da bugünkü toplantımızda yönetim kurulu olarak bu maddeleri önümüzdeki hafta yapılacak genel kurulda görüşülmesi için gündem olarak belirledik. 28 Haziran'da çoğunluk sağlanamaması halinde 6 Temmuz'da gerçekleşecek genel kurul gündeminde bu tavsiye kararları görüşülecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.