Hava Durumu

Mehmet Topal'dan transferde Sergen Yalçın itirafı!

Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Topal, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Topal, "Sergen Hoca, Başakşehir ile şampiyon olduğumuz sene beni çok istemişti ama kısmet olmadı." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2021 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2021 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Topal'dan transferde Sergen Yalçın itirafı!

Siyah-beyazlıların kadrosuna dahil ettiği tecrübeli futbolcu antrenman öncesi basın mensuplarıyla buluştu. Mehmet Topal, Beşiktaş'ı tercih etme nedenini ve transfer sürecini anlattı.

Fenerbahçe'de Josef de Souza'yla birlikte oynaması hakkında soru sorulması üzerine Mehmet Topal, "Josef ile Fenerbahçe'de iyi maçlar oynadık. Daha sonra algı operasyonları yapıldı" cevabını verdi.

"BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ"

Beşiktaş'taki ilk günlerini değerlendiren tecrübeli futbolcu, "20 yaşımdaki gibi heyecanlıyım. Ben formasını giydiğim camiaların formasını her zaman başımın üstünde taşırım. Beşiktaş hak edilmiş bir şampiyonluk elde etti. İnşallah bu sene de şampiyonluk nasip olur" açıklamasında bulundu.

"MADDİYAT KONUŞMADIK"

Beşiktaş'la yaptığı transfer görüşmelerini anlatan Mehmet Topal, "Maddiyat için çok fazla konuşmadık. Hemen sonuçlandırdık. Benim için önemli olan başarı" ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN SÖZLERİ

"Sergen Hoca, Başakşehir ile şampiyon olduğumuz sene beni çok istemişti ama kısmet olmadı."

"Josef de Souza ile Fenerbahçe'de çok iyi maçlar çıkarmıştık, benim en yakın arkadaşlarımdan biri. Daha sonra algı operasyonları yapıldı. Aslında istatistik olarak en iyi sezonlardan birini geçirmiştik."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.