Hava Durumu

Mehmet Zeki adım adım Ada'ya

Tottenham menajeri Jose Mourinho'nun ısrarla istediği Mehmet Zeki Çelik için Lille'in istediği fiyat belli oldu. Başarılı futbolcunun İngiltere'ye 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2020 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2020 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Zeki adım adım Ada'ya

İngiltere Premier Lig'de gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Tottenham menajeri Jose Mourinho'nun hedefinde Lille'de oynayan milli oyuncumuz Zeki Çelik var. İngiliz medyasında yer alan haberde Mourinho'nun Lille'de gösterdiği performans ile Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Zeki Çelik'in transferinde Lille ile olan ilişkisini test edeceği öne sürüldü. 2018 yazında Lille transfer olan Zeki Çelik, Ligue 1'de 74 karşılaşmaya çıkarken 7 assit bir de gole imza attı.

%1 PAY DA TİMSAH'A

Tottenham menajeri Jose Mourinho'nun ısrarla istediği Mehmet Zeki Çelik için Lille'in istediği fiyat da belli oldu. Fransız kulübü 2 milyon 500 bin Euro'ya kadrosuna kattığı Zeki için tam 30 milyon Euro istiyor. Mourinho'nun transferde ısrarcı olması sebebiyle Ada ekibi bu bedeli ödeyerek Milli futbolcuyu büyük ihtimalle kadrosuna katacak. Henüz 23 yaşında olduğu için Bursaspor'da Zeki'yi altyapısından yetiştirme ve ilk profesyonel imza attıran kulüp olarak %1 yani 300 bin Euro para kazanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.