Hava Durumu

Melek Mosso sahneden indirildi: Hüngür hüngür ağladım!

Şanatçı Melek Mosso'nun 22 Ağustos'ta Aqua Florya Hayal Kahvesi'nde verdiği konser yarıda kalmış, Mosso'nun siyasi söylemleri abarttığından dolayı bu olayın yaşandığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mosso, "İstanbul sözleşmesi yaşatır" dedikten sonra sahneden indirildiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2020 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2020 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Melek Mosso sahneden indirildi: Hüngür hüngür ağladım!

Sanatçı Melek Mosso, hakkında yapılan "Melek Mosso'nun ağır siyasi göndermeleri konseri yarıda kesti" haberi ile ilgili Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

"Tecavüzler yaşanmasın diye ses çıkardığım için sahneden indirildim. Mikrofonum elimden alındı. Evime gelip hüngür hüngür ağladım. Bu nasıl bir ahlaki değer" diyen Mosso, şunları söyledi:

"KONSERİN SES KAYDI ELİMİZDE MEVCUT"

"Toplumsal cinsiyet eşitsizliği yüzünden öldürülen kadın arkadaşlarımın ruhuna, her konserimde armağan ettiğim ve 'İstanbul sözleşmesi yaşatır' dedikten sonra söylediğim 'Keklik Gibi' türküsü söylenenin aksine ayakta alkışlanmıştır. Konserde olan tanıdıkları bu söylemden rahatsız olup, polisi arayıp beni sahneden inmeye zorlamışlardır. Saygımızı hiç bozmadan, polisimize zorluk çıkartmadan sahneden indik ve bunun hakkında olaylar büyümesin diye asla konuşmadık. Fakat görüyorum ki yanlış yapmışız. Konuyu siyasi bir yöne çekmeye çalışmak manasızdır. Konserin bütün ses kaydı elimizde mevcuttur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.