Hava Durumu

Melih Gökçek'in de paylaştığı videoya Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yalanlama

Günlerdir süren orman yangınları gündemde yer alırken sosyal medya platformlarında dolaşan bazı içerikler de infial yaratıyor. Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek'in de paylaştığı ormanlara dronla alev püskürtme videosu için Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. EGM'den yapılan açıklamada, hava aracından alev püskürtüldüğüne ilişkin görüntülerin Türkiye ile ilgisinin bulunmadığını bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 23:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Melih Gökçek'in de paylaştığı  videoya Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yalanlama

Ülkemizde 3 gündür devam eden orman yangınları için söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken bir yandan da sosyal medya platformlarında paylaşıma sokulan video ve görseller gündeme oturuyor.

Son olarak ormana dronla alev püskürtme videosu ortaya çıktı. Videoyu paylaşanlar arasında Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek de vardı.

Konuya ilişkin paylaşımını Emniyet Genel Müdürlüğü'nün açıklamasından sonra silen Gökçek, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Dronla orman yakma görüntüsü Türkiye'den değilmiş. Ben de pek çok hesapta gördüğüm için alıntı yapmıştım. Siliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.