Hava Durumu

Melih Gökçek'ten Timsah Arena'ya tam not

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kaba inşaatı tamamlanma aşamasına gelen yeni stadyum hizmete girdiğinde Bursa'nın gerçekten Avrupai bir spor alanına kavuşacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Melih Gökçek'ten Timsah Arena'ya tam not

TÜYAP tarafından Bursa'da düzenlenen Yapı ve Yaşam Fuarına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, stant ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi'nce sergilenen yeni stadyumun maketini de inceledi.

Türkiye'nin gittikçe modernleştiğini, Türkiye modernleşirken Başbakan Erdoğan'ın her konuda olduğu gibi sporda da ülke geneline resmen imza attığını belirten Başkan Gökçek, "Ülkenin dört bir tarafına statlar yapılıyor. İnşallah 8-10 sene sonra, bunun meyvelerini çok daha iyi toplayacağız" dedi.
Bursa'nın eski stadyumunun aynen Ankara'daki gibi salaş olduğunu vurgulayan Başkan Gökçek, "Ama şimdi burada gördüğünüz maket gerçekleştiğinde Bursa, gerçekten modern, Avrupai bir stadyuma kavuşmuş olacak. Emeği geçenleri, özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Bursa Belediye Meclisi'ni, tüm Bursalıları kutluyorum" diye konuştu.

Bursaspor şampiyon olduğunda en çok sevinenlerden biri olduğunu, Ankara'yla sporda kardeşliği bulunan Bursa'yı ve Bursalıları sevdiğini dile getiren Başkan Gökçek, "İnşallah yine güzel maçlar yaparlar ve yine şampiyon olurlar. İnşallah yine, o mutlu günleri yakalarsınız" dedi.
Fuar kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Kültür AŞ, BESAŞ, BURFAŞ ve BUSKİ stantlarını da ziyaret eden Başkan Gökçek, özellikle Kültür AŞ tarafından yayınlanan ve kent kültürüne hizmet eden kitaplara hayran kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.