Hava Durumu

Melih Gökçek'ten yerel seçim açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Yeter ki Cumhur İttifakı olsun. AK Parti ve MHP'nin üzerinde anlaştığı aday kim olursa olsun, Allah'ın izniyle ittifakın adayı, muhalefetin müşterek adayına açık ara fark atar ve seçimi alır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2018 22:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Melih Gökçek'ten yerel seçim açıklaması

Son zamanlarda hakkında yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olacağı yönünde söylentiler çıkan, ve adı Milliyetçi Hareket Partisi ile de anılan Melih Gökçek'in, kendi adına Ankara'da anket yaptırdığı iddia edildi. Gökçek söz konusu iddiaları sert bir dille yalanladı.

İDDALARA ÇOK SERT CEVAP VERDİ

Melih Gökçek, Ankara'da kendi adına anketler yaptırıp, diğer adayların oylarını düşük gösterdiğini iddialarını ortaya atan Sözcü gazetesi yazarlarından Saygı Öztürk'e çok sert yanıt verdi. ANket iddialarını yalanlayan Gökçek'in açılaması şöyle:

"Yeter ki Cumhur İttifakı olsun. AK Parti ve MHP'nin üzerinde anlaştığı aday kim olursa olsun, Allah'ın izniyle ittifakın adayı, muhalefetin müşterek adayına açık ara fark atar ve seçimi alır.

Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki ve Süleyman Soylu'nun arasına fitne sokamazsın. Sizin tek ümidiniz ittifakın olmaması üzerine... İnşallah Cumhur İttifakı yerelde devam edecek ve bu ittifak yırtınsanız da Ankara'yı size teslim etmeyecek. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.