Hava Durumu

Mert Günok'tan iddialı sözler: "Kupa bizim olacak"

8 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa finaliyle ilgili konuşan Mert Günok ve Harun Tekin, Galatasaray’dan hem rövanşı almak hem de sezona kupa ile başlamak istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2015 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2015 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mert Günok'tan iddialı sözler: "Kupa bizim olacak"
KAZANAN BİZ OLACAĞIZ

Bursaspor’un A Milli Takım patentli iki kalecisi Harun Tekin ve Mert Günok hem Almanya kampını değerlendirdi hem de Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına değindi. Kampla ilgili konuşan Harun Tekin, “Almanya’da iyi bir arkadaşlık ortamı vardı. İyi çalıştık. Sakatlık olmadan iyi bir dönem geçirdik. Çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Son kupa maçını Galatasaray’a kaybetmiştik. Bunu bir rövanş maçı olarak görüyoruz. İnşallah kazanacağız” dedi. Harun, Mert ile aralarındaki rekabeti de yorumlayarak, “Biz sahaya çıktığımızda elimizden gelenin en iyisini göstermeye çalışıyoruz. Bu rekabet hem ikimize hem de Bursaspor’a başarı getirecektir" diye konuştu.

BAŞARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Bursaspor’un kapısını bu sezon aralayan Mert Günok da sezona kupa ile başlamak istediklerine vurgu yaptı. Günok, “Sezona iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Süper kupa maçı ile başlayacağız. Zor bir maç olacaktır. Ama inşallah bu çalışmaların karşılığını sahada göstererek kupayla iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum" dedi.  Harun Tekin’le çok iyi iki arkadaş olduklarının altını çizen Mert Günok, “Yaşlarımız aynı. İyi çalışıyoruz. Bursaspor’un başarısı için çalışıyoruz. Bu rekabet takım için de faydalı olacaktır” ifadelerini kullandı. Mert sözlerini şöyle tamamladı; “Hem kupa hem Trabzonspor maçı zor bir başlangıç olacak. Biz iki maçı da kazanmak istiyoruz”.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.