Hava Durumu

Mert'in ölümüne neden olmuştu... Flaş gelişme!

Ankara'da kantinden aldığı şırınga şeklindeki oyuncak sıvı çikolatayı yerken fenalaşarak hayatını kaybeden Mert Yağız Köksal'ın (7) nefes borusuna kaçarak ölümüne neden olan şırınga kapağı Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside çıkarıldı. Şırınga kapağı yürütülen soruşturma kapsamında incelenecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2019 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mert'in ölümüne neden olmuştu... Flaş gelişme!

Ankara Keçiören'de bulunan Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu'nda eğitim gören Mert Yağız Köksal, önceki gün saat 08.30'da teneffüste kantinde aldığı şırınga şeklindeki oyuncak sıvı çikolatayı yemeye başladıktan sonra fenalaştı. Bir anda yere yığılan Mert'e ilk müdahaleyi Sıddık adlı okul görevlisi yaptı. Öğretmenler ve okul görevlileri, Mert'i okulun karşısındaki sağlık merkezine götürdü. Buradan Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mert, saat 09.10'u gösterdiğinde yolda hayatını kaybetti.

Mert'in ölümü ile ilgili soruşturma sürerken Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da okul yöneticilerinin açığa alındığı belirtildi.

Mert'in nefes borusuna kaçarak ölümüne neden olan şırınga kapağı Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside çıkarıldı. Parçada diş izine benzer ısırık izi olduğu görüldü. Şırınga kapağı yürütülen soruşturma kapsamında incelenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.