Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merve Boluğur ayaklarını paylaştı

Oyuncu Merve Boluğur, ayaklarının fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Boluğur, paylaşımına "Akışkan" notunu düştü.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Merve Boluğur ayaklarını paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda sanat direktörü Burak Dayı ile yollarını ayıran oyuncu Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

33 yaşındaki Boluğur, ayaklarının fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Oyuncu, paylaşımına "Akışkan" notunu düştü.

Geçtiğimiz günlerde doğum günüyle ilgili bir mesaj yayınlayan Merve Boluğur, şu ifadeleri kullanmıştı; "Geçmiş yok! Anın farkındalığında, gelecek vizyonumda fakat her şey teslimiyette... Her şeye kabul. Kraliçe gibi hissediyorum. Giderek daha da sevmeyi keşfediyorum. Kendimi, anlıyorum, hak veriyorum, okşuyorum, gülüyorum kendi kendime kahkalarca...Zihnim biraz daha özgürleşiyor. Coşkuya dalıp, hüzne izin verip, aşka açık... Derin duygular ne de olsa bizim işimiz. Bildiğimizi okumak da yolumuz. Annemin deyimiyle; Bir rüzgar gülüyüm ben. Bana göreyse bir yolcuyum, öğreniyorum devam ediyorum akışa uygun..."

"Çok teşekkür ederim Yaradan'a, çok şanslı bir kadınım." diyen Boluğur sözlerine şöyle devam etmişti; "İç huzur sağladığı ve kolaylaştırdığı için... Niyetlerimin bir bir gerçekleştiği fakat onlarsız da iyi olan Merve'ye aferin. Daha iyi şeylere hep... Her birimiz güzel bir hayatı hak ediyoruz. Aşkla, keyifle, çılgınca iyi ki doğdum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.