Hava Durumu

Merve Boluğur'dan çarpıcı poz!

Yaz boyunca tatil yapan Merve Boluğur'un son durağı ise Datça oldu. Güzel oyuncu, tekne turu ve gece denize girdiği anlarda çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2020 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Merve Boluğur'dan çarpıcı poz!

Oyuncu Merve Boluğur, yaklaşık iki ay önce sanat direktörü Burak Dayı ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çiftin aşkları kısa sürmüştü. Boluğur ayrılığın ardından arkadaşlarıyla çıktığı yaz tatiline devam ediyor.

Datça'da tatilini sürdüren Boluğur, teknede çekilen bikinili fotoğraflarını 'Tutku' notuyla paylaştı. Gece de denize giren güzel oyuncu, o kareyi ise 'Su perisi' notunu düştü.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Cihan Şensözlü'nün Youtube'da sunduğu 'Sanane Cihanna' programının ilk konuğu oyuncu Merve Boluğur oldu. Boluğur, maske açıklamasıyla şaşkınlık yarattı.

Geçtiğimiz günlerde maskesiz bir şekilde gezerken magazin muhabirlerine yakalanan Merve Boluğur, ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Maske takmamasını eleştirilerinlere Merve Boluğur, sosyal mesafe şakasıyla cevap verdi.

Oyuncu, "Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeli olduğu kadar eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum. Biraz daha kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.