Hava Durumu

Merve Boluğur'dan takipçisine çok konuşulacak cevap

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya üzerinden "Sen de aynaya bakınca 'of be analar neler doğuruyor?' diyor musun?" diye soran takipçisine verdiği cevapla yine gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2021 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Merve Boluğur'dan takipçisine çok konuşulacak cevap

Geçtiğimiz günlerde gizemli sevgilisiyle fotoğraf paylaşarak aşkını ilan eden Merve Boluğur, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin merak ettiği soruları yanıtladı.

MERAKLI SORULARA CEVAP VERDİ

Makyajsız şekilde verdiği pozları ekleyerek soruları yanıtlayan Boluğur, "Sen de aynaya bakınca 'of be analar neler doğuruyor?' diyor musun?" diyen takipçisine "Valla yapıyorum" diyerek cevap verdi. Resim yaparken çok keyif aldığını belirten Boluğur, "Siyah saçtan sıkılmıyor musun?" sorusuna da "Beyaz sarı istediği geliyor" diyerek yanıt verdi.

MUHABİRE SERT ÇIKMIŞTI

Ünlü oyuncu, sokağa çıkma yasağının olduğu gün Nişantaşı'nda sinirli bir halde objektiflere yansımıştı. Yanına gelen muhabire sert çıkan oyuncu "Hadi uzaklaşabilirsiniz. İşlerim var. Gazeteci olmanız size hesap vereceğim anlamına gelmiyor. Hadi şimdi yolumdan çekilin" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.