Hava Durumu

Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım!

Oyuncu Merve Boluğur, Instagram hesabından ilk kez canlı yayın yaparak, "kendisine çiçek gönderdiği" iddiaları da dahil takipçilerinin gelen soruları yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2020 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2020 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım!

Merve Boluğur, Brezilyalı model Adriana Lima ile çekildiği fotoğrafın anısını anlattı.

"O gün Adriana Lima'ya tanışacağım diye çok kasılmıştım. Onunla fotoğraf çekilmeden önce ayakkabımın içine kağıt peçete koyup, onun boyuna yetişmek için elimden geleni yapmıştım."

Boluğur, takipçilerinden gelen, "İç güzelliğe mi yoksa dış güzelliğe mi önem verirsin?" sorusuna, "Kumral olmasına önem veririm" karşılığını verdi.

"Bir insanın kumral olması benim için çok önemli. Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor. Saç rengi, ses tonu, tutku... Ve benim için ne kadar mücadele ettiği benim için çok önemli."

32 yaşındaki güzel, 'kendisine çiçek gönderdiği' iddialarına da yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde evine gelen çiçeklerin fotoğraflarını paylaşan Boluğur, "Kendine çiçek mi gönderdin?" şeklinde yorumlar almıştı.

"Evde gelen çiçeklerime bakarak zaman geçiriyorum. Kendim göndermiyorum! Öyle bir şey okudum. Hiç alakası yok. Daha o kadar sıyırmadım. Kendime niye çiçek göndereyim? Kendime çiçek 'alırım', o ayrı."

Boluğur'un bu sözlerinin ardından çiçekleri kimin gönderdiği merak konusu oldu. Murat Dalkılıç ile iki yıl süren evliliğini 2017'de sonlandıran Boluğur'un travmasını atlatmak için destek aldığı ortaya çıkmıştı.

Dalkılıç ile bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Hande Erçel'in ise geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldığı iddia edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.