Hava Durumu

Merve Büyük: Bir de erkeğim diye gezersiniz

Yeni Malatyaspor'un kaptanı Adem Büyük'ün eşi, Beşiktaş karşılaşmasından sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Instagram'dan kendisine ve eşine yapılan saldırılara yanıt veren Merve Büyük, "Bir de erkeğim diye gezersiniz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Merve Büyük: Bir de erkeğim diye gezersiniz

Spor Toto Süper Lig 27. haftasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da kaptan Adem Büyük maç sonu yaptığı açıklamalarla çok konuşuldu. Tecrübeli futbolcu, devre arasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın hakem Halis Özkahya ile diyaloğuna değinirken, hakem kadrosunun kendilerine sert davrandığını söyledi.33 yaşındaki futbolcu, "İlk yarı sonu hakemle Sergen Yalçın arasındaki münakaşa sonrası hakeme bir şeyler oldu. Autu korner verdi, verilmeyen fauller var. Herkes hata yapabilir, biz de hata yapabiliriz ama hakemin Beşiktaşlılara ve bize karşı konuşmaları incelensin" ifadelerini kullandı.

Maçın hakeminin tavrını eleştiren Büyük, "Kimse kimsenin çocuğu değil, bizi azarlayarak konuştu. Kimse bizi azarlayamaz. FIFA kokartlı hakem bu. Buna nasıl önlem alırız bilmiyorum ama hoş değil bu. Biz aynı tavrı gösterinde sarı kart görüyoruz ya da atılıyoruz. Ben bunu anlamış değilim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.