Hava Durumu

Merve Sanay pizzacıya kapıyı çıplak açtı!

Instagram hesabında 1 milyon kişi tarafından takip edilen ünlü fenomen Merve Sanay, evininin kapısına gelen pizzacıya kapıyı çıplak açtı. Sanay o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Merve Sanay pizzacıya kapıyı çıplak açtı!

Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü fenomen Merve Sanay, pizzacıya kapıyı çıplak açtığı videoyu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

"BU NASIL CESARET BÖYLE"

Instagram hesabından bir milyon kişi tarafından takip eden Merve Sanay, paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Sanay evine pizza getiren pizzacıya kapıyı çıplak olarak açtı. Ev arkadaşı da o anları saniye saniye kaydetti. Sanay kaydedilen görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sanay'ın paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Sanay bir takipçisi paylaşıma, "Ya bu nasıl iş böyle bir bunu yapmadığınız kalmıştı." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise "Bu nasıl cesaret böyle yazıklar olsun." yorumunu yaptı.

MAYO FOTOĞRAFIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Instagram hesabından cesur fotoğrafını paylaşan Merve Sanay, takipçilerini kendine hayran bırakmıştı. Sanay'ın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.