Hava Durumu

Meryem Çetin kimdir? Sosyal medyaya gündem oldu

Meryem Çetin son günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Meryem Çetin, yaptırdığı estetik ameliyatı sonrası genç bir görünüme kavuştu. Meryem Çetin Ebru Akel'in Show TV'deki 'Kendine İyi Bak' programına katıldıktan sonra popüler olmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meryem Çetin kimdir? Sosyal medyaya gündem oldu

Annesi Polonya-Rus karışımı, babası ise Moğolistanlı olan Meryem Çetin, 67 yaşında. Köklerinin Cengizhan Hanedanı'ndan geldiğini belirten Çetin, Türkiye'ye yerleşme sürecini şu şekilde anlatıyor; "Babam Moğolistanlı, çok yakışıklı bir adam. Cengizhan Hanedanı'ndan geliyor. Çin'de tanışıp, âşık olup evlenmişler. Bana sekiz aylık hamileyken Türkiye'ye yerleşmişler." Yedi sene hostestlik yapan Meryem Çetin'in 37 yaşında bir oğlu, 41 yaşında ise bir kızı var.

Yeni görüntüsüyle sosyal medyaya konu olan Meryem Çetin, değişime karar verme hikayesini ise şu sözlerle aktardır:

"Geçen sene aynada baktım kendime, "Vaay be" dedim, "Hey gidi yıllar". Elime küçük bir para geçecekti, belki estetik yaptırırım diyordum ama hiç bilmiyordum fiyatları. Dişlerimi de yaptırmam lazımdı. Yakın arkadaşım bir televizyonda çalışıyordu. Onu aradım; "Orada bir estetik doktoru ve dişçi var. Onları tanıyor musun?" diye sordum. İmplant uzmanı diş hekimi İlker Arslan ve estetik cerrah Doç. Dr. Hayati Akbaş. Başkalarında inanılmaz değişimler yarattıklarını görüyordum. Demişler ki fotoğrafını göndersin, bakalım. Sonra her şey hızla gelişti, Ebru Akel'in değişim programına katıldım."

ESKİ GÖRÜNTÜSÜ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.