Hava Durumu

Meryem Uzerli'den jet nikah kararı!

Alp Özcan'la evleneceği konuşulan Meryem Uzerli yeni başlayacağı dizinin çekimleri başlamadan yani kısa bir süre içinde düğünü gerçekleştirmeyi planlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meryem Uzerli'den jet nikah kararı!
Meryem Uzerli, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu. Oyuncu, sevgilisi Alp Özcan ile dizi sezonu başlamadan nikah masasına oturacak. Uzerli, başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı dizinin yeni bölümleri için Ağustos'un ikinci haftasında kamera karşısına geçecek.

İDDİALAR GÜÇ KAZANDI

Güneş'te yer alan habere göre "Gecenin Kraliçesi" dizinde hayal kırıklığı yaşayan Meryem Uzerli'nin şimdi de 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosuna dahil olacağı iddiası güç kazandı.



YÜZÜK ZATEN TAKILMIŞTI

Kısa süre önce sevgilisi Alp Özcan'dan evlenme teklifi alan ve kabul eden oyuncunun ikinci bombası ise jet nikah kararı… Ünlü oyuncu dizi çekimleri başladıktan sonra haftanın yedi günü uzun saatler çalışmak zorunda kalacak. Bu nedenle işadamı Alp Özcan Uzerli'ye düğün tarihini öne çekmek için ısrar ediyormuş. Çiftin yakın çevresinin iddiasına göre düğün çok kısa süre içerisinde, dizi çekimleri başlamadan gerçekleşecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.