Hava Durumu

Messi için flaş transfer iddiası!

Barcelona'da geleceği konusunda belirsizlikler bulunan Messi için İtalya'dan müthiş bir iddia geldi. Çizme'de ortaya atılan haberlere göre Ronaldo ve Messi rekabeti Serie A'ya taşınabilir...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2020 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2020 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Messi için flaş transfer iddiası!

Barcelona'da sürekli "ayrılık yok" açıklamaları gelse de, Lionel Messi'nin geleceği hakkında dedikodular alevlenmeye devam ediyor. Son iddia İtalya'dan geldi, Inter'in girişimlerde bulunduğu haberinin bir de arka planı var.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Lionel Messi'nin babası Jorge Messi, Milano'da ev satın aldı ve Ağustos ayında İtalya'ya taşınacak. Bunun üzerine Messi'nin Inter'e transfer olabileceği haberleri de ortaya çıkmaya başladı. Çizme'de çıkan bu haberler sonrası Messi'nin Serie A'ya transfer olma ihtimali büyük bir heyecan yarattı.

ARACILAR GÖRÜŞMELER YAPIYOR

Inter yetkililerinin, 'Şu anda görüşme yok' dediği ancak arka planda bazı aracıların görüşmeler yürüttüğü kaydedildi. Serie A yönetiminin de bu transfere destek verdiği ve Messi ile Ronaldo'nun rekabetinin İtalya'ya taşınmasının ligin geleceği açısından çok değerli olacağı yönünde yorumlar yaptığı da kaydedildi.

Barcelona'dan yıllık 50 milyon Euro'ya yakın bir maaş alan Messi'nin sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.