Hava Durumu

Mesut Mestan, camiadan destek istedi

Bursaspor başkan adayı Mesut Mestan camiadan destek istedi. Mestan, "Biz 1. Lig'e düştük. Artık kenetlenme zamanı. Bize ve yönetim kuruluna destek olsun herkes. Biz taşın altına kafamızı bile soktuk. Biz ne yapıp ne edip Bursaspor'u Süper Lig'e çıkaracağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Mestan, camiadan destek istedi

Bursaspor'da 15-23 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurula tek başkan adayı olarak giden Mesut Mestan Bursaspor Divan Başkanı İdris Sevinç'e nezaket ziyaretinde bulundu. Beraberinde yönetim kurulu listesinde bulunan isimlerle birlikte İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelen Mesut Mestan, medya mensuplarına açıklamada bulundu. Camianın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu hatırlanan Mestan, "Bursaspor çok büyük camiadır. Biz de gereğini yapmayı düşündük. Bu zorlu süreçte, bizle yol alan cesur yürekli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bursaspor'u seven insanlar burada." dedi.

BEN YOKUM BİZ VARIZ

Mesut Mestan açıklamasını, "Biz 1. Lig'e düştük. Artık kenetlenme zamanı. Bize ve yönetim kuruluna destek olsun herkes. Biz taşın altına kafamızı bile soktuk. Biz Bursaspor'u kişisel şahıslara cevap vermek için kullanmayacağız. Biz ne yapıp ne edip Bursaspor'u Süper Lig'e çıkaracağız. Bursaspor'un kapısı herkese açık. Ben yokum, biz varız. Bursaspor çok büyük camia. Sosyal medyadaki ithamlar bizi daha çok kamçılıyor ama markaya zarar veriyorsunuz. Fatih Sultan Mehmet bile 19 yaşında İstanbul'u fethetti. Bizim tek hesabımız Bursaspor'u Süper Lig'e nasıl çıkarırız? Tek hesabımız bu." sözleriyle tamamladı.

UMUTSUZ DURUM YOKTUR

Mesut Mestan'ın ziyaretinde konuşan Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Yeşil Beyazlı kulübün içinde bulunduğu zor süreci aşmanın mücadelesinin verildiğini söyledi. Sevinç, " "Bursaspor olarak zor süreci geride bıraktık. Şimdi yine önümüzde zor süreç var. Böyle bir zor süreçte göreve talip olmalarını saygı ile karşılıyorum. Umutsuz durum yoktur, umutsuz insanlar vardır. Biz umutluyuz. O yüzden bu camia nasıl ayağa kalkar mücadelesini veriyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.