Hava Durumu

Mesut Özil transferi sonrasında gündemde... Amine Gülşe kimdir?

Amine Gülşe eşi Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından biyografisi merak edilen isim olmaya başladı. 2014 yılında düzenlenen bir güzellik yarışmasında Türkiye güzeli olarak ilan edilen Amine Gülşe, akabinde oyunculuk kariyeri de yaşamıştır. 2019 yılında Mesut Özil ile nikah masasına oturan Amine Gülşe, 1 çocuk sahibidir.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Özil transferi sonrasında gündemde... Amine Gülşe kimdir?

Amine Gülşe, Miss Turkey 2014 Türkiye güzelidir. Anne babasının İsveç'te yaşamını sürdürmesi dolayısıyla İsveç vatandaşlığı da bulunan Amine Gülşe, İsveççe, İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. İşte, Amine Gülşe kimdir nereli kaç yaşında sorusunun cevabı

AMİNE GÜLŞE ÖZİL KİMDİR?

Türk kökenli, İsveç vatandaşı oyuncu ve manken Amine Gülşe, 30 Nisan 1993 tarihinde dünyaya geldi. İyi derecede İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilen Amine Gülşe International High School Of The Gothenburg Regione mezunudur. Amine Gülşe, 2014 Türkiye güzellik yarışmasında Miss Turkey birincisi oldu. 2014 de bir önceki yılın birincisi olan Rüveyda Öksüz'den tacını alan Amine Gülşe uluslararası arenada ülkemizi temsil etti. Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden birini canlandırdı.

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile Türkiye eski güzeli Amine Gülşe, İstanbul'daki nikah töreninin ardından 2019 yılında dünya evine girdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.