Hava Durumu

Mesut Özil transferinde Amine Gülşe detayı: Keşke İstanbul'a gelse

Fenerbahçe'ye transferinde son aşamaya gelen ve Arsenal'deki pürüzlerin giderilmesi halinde sözleşme imzalaması beklenen Mesut Özil'in transferinde eşi Amine Gülşe ile yıldız futbolcuya yakınlığıyla bilinen Acun Ilıcalı faktörü büyük rol oynuyor. Daha önce "Mesut, keşke İstanbul'a gelse" açıklamasıyla gündem olan Gülşe ile Özil transferin resmi olarak gerçekleşmesinin ardından İstanbul Kısıklı'da yaptırdıkları özel villada kalacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2021 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2021 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Özil transferinde Amine Gülşe detayı: Keşke İstanbul'a gelse

Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya yakın olan Mesut Özil'in transferinde eşi Amine Gülşe ve Özil'e yakınlığıyla bilinen Acun Ilıcalı'nın payı büyük. Özil'in aldığı yüksek bütçeli tekliflere rağmen Ilıcalı'nın uğraşları ve eşi Gülşe'nin İstanbul sevdası transferi son aşamaya getirdi. Alman Milli Takımı'nda yaşadıklarının ardından İngiltere'nin Arsenal takımınında da kariyeri yolunda gitmeyen Özil'in eşi Gülşe'nin çocuklarıyla birlikte İstanbul da yaşama isteği de Türkiye tercihindeki en büyük etkenler arasında yer alıyor.

Hatta çiftin İstanbul'a yerleşmesi halinde Ilıcalı'nın Gülşe'ye program yapma teklifinde bulunduğu da iddia edildi. Transferin resmi olarak gerçekleşmesi halinde ikili İstanbul Kısıklı'da büyük bir arazide yaptırdığı villada kalacak. Spor salonu ve tenis kortu da bulunan evde yaşayacak olan ikili, villadaki son çalışmalar bitene kadar farklı bir adreste kalacak.

Miss Turkey 2014 güzeli Amine Gülşe ile mesut Özil 2019 yılında dünyaevine girmişti. Çift geçtiğimiz yıl mart ayında ise Eda adını verdikleri kızlarını kucaklarına almıştı. 27 yaşındaki Gülşe daha önce bir röportajında Özil'in kariyerine Türkiye'de devam etmesi hakkındaki düşüncelerini, "Mesut, İstanbul'a keşke gelse çok mutlu olurum ama Londra'da bir kariyeri söz konusu" ifadeleriyle açıklamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.