Hava Durumu

Meteoroloji 14 kenti uyardı! Bursa'ya sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyılarında sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Öte yandan İstanbul'un da aralarında bulunduğu 14 kente sarı kodlu uyarı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2021 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2021 23:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji 14 kenti uyardı! Bursa'ya sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre; yarın yurt genelinde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Özellikle Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyılarında sağanak yağış etkili olacak.

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK BEKLENİYOR

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yarın (16.06.2021) kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara Bölgesi, Antalya, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor" ifadelerine yer verildi.

14 KENT İÇİN SARI KODLU UYARI

Öte yandan Meteoroloji'nin uyarı haritasında; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Antalya için sarı kodlu uyarı verildi.

SARI KODLU UYARI NEDİR?

Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.