Hava Durumu

Meteoroloji Bursa için tahmin değiştirdi: Karla karışık yağmur... (28 Şubat 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 28 Şubat 2021 Pazar günü hava tahmin raporunu açıkladı. Şubat ayının ve hafta sonunun son gününde Bursa'da yer yer yağış beklenirken, hava sıcaklığı ise gün içerisinde en yüksek 9 dereceye kadar tırmanıyor. Akşam saatlerine kadar geçişli şekilde bölgesel yağışların görüleceği Bursa için meteoroloji tarafından hafta başında karla karışık yağış tahmini de değişti. Yeni raporlara göre Bursa'da yarın ve salı günü yağışın görüleceği ancak kara dönüşmeyeceği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji Bursa için tahmin değiştirdi: Karla karışık yağmur... (28 Şubat 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da Şubat ayının son gününde yağış var. Türkiye genelinde uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde Bursalıları yağışlı bir hava karşılıyor.

Hava sıcaklığının sabah saatlerinde 5 derecelere kadar gerilediği görülürken, gün içerisinde ise sıcaklık en yüksek 9 derece bandında.

Gün içerisinde yağış şehir genelinde yer yer etkisini gösterirken, şiddetini artırması beklenmiyor. Akşam saatlerinden itibaren ise yağışın mola vermesi, sisli havanın etkili olması bekleniyor.

Ayrıca hava sıcaklığının bu gece sıfırın altında 3 dereceye kadar düşmesi beklenen Bursa'da çiftçiler içinde hafif, yer yer kuvvetli ve çok kuvvetli olmak üzere zirai don uyarısı yapıldı.

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da bugün kar yağışı beklenirken, sıcaklığın en yüksek 1, en düşük sıfırın altında 5 derece olacağı tahmin ediliyor. Uludağ'da kar kalınlığı ise 53 santimetre olarak bildirildi.

METEOROLOJİ TAHMİN DEĞİŞTİRDİ: KARLA KARIŞIK İPTAL

Bursa için dün açıklanan hava tahmin raporlarında pazartesi (YARIN) gününden itibaren karla karışık yağmur beklendiği bildirilmişti.

Ancak yapılan son açıklama göre, karla karışık yağmur tahmin değişirken, yerini yağmurun aldığı bildirildi.

Hafta başından itibaren hava sıcaklığının sabah saatlerinde eksi derecelere gerileyeceği bildirilirken, Pazartesi ve salı günleri için yağışın Bursa genelinde yer yer yüzünü göstermesi bekleniyor.

Termometreler ise bu iki gün içerisinde 9-10 derece arasında olacak.

Çarşamba ve Perşembe gününden itibaren yağış şehri terk ederken, hava sıcaklığı sabah saatlerinde yine eksi derecelere dolaşacak ve gün içerisinde 12-13 derecelere kadar yükselecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (28 ŞUBAT 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.