Hava Durumu

Meteoroloji Bursa'yı saat vererek uyardı!

Meteoroloji'den, cumartesi günü beklenen hava durumuna ilişkin son tahminler geldi. Yapılan değerlendirmelere göre Kuzey Ege kıyıları ile Edirne ve Kırklareli'nde yağmur bekleniyor. Öte yandan sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde sis beklenirken, Bursa'da akşamüstü saatlerinde rüzgarın şiddetlenmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2019 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2019 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji Bursa'yı saat vererek uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir, Kuzey Ege kıyıları, Çanakkale, Balıkesir'in batısı, Aydın'ın kıyı kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı ile Ege kıyılarında güney ve güneybatı (lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA'DA AKŞAMÜSTÜ SAATLERİNE DİKKAT

Bursa'da sabah saatleri sisli olan hava gün içinde çoğunlukla parçalı bulutlu olacak. Meteoroloji kaynakları akşamüstü saatleri için ise uyarıda bulundu. Saat 15.00-18.00 arasında rüzgarın şiddetlenmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 9 ila 16 derece arasında değişecek.

BURSA'DA SAATLİK HAVA DURUMU RAPORU:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.