Hava Durumu

Meteoroloji Bursa'yı uyardı! Geliyor...

Meteoroloji'nin tahminine göre Marmara'nın doğusu, Ege ve Akdeniz'in bir bölümü ile iç ve doğu kesimlerde kuvvetli sağanak ve kar yağışı bekleniyor. Yağışların; yer yer karla karışık, Akdeniz'in yüksek kesimlerinde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Doğu illerinde ise yoğun kar yağışı beklendiğinden dolayı tedbirli olunması gerektiği belirtildi. İşte Bursa ve Türkiye genelinde beklenen hava durumu

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2019 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2019 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji Bursa'yı uyardı! Geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Isparta ve Antalya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz'in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Kahramanmaraş çevreleri ile Akdeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kahramanmaraş, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA'DA YAĞIŞ VAR

Bursa'da gün içinde hava yağmurlu olacak. Hava sıcaklığı ise 6 ila 7 derece arasında değişecek

BURSA'DA SAATLİK HAVA DURUMU RAPORU

METEOROLOJİ YARIN İÇİN UYARDI

Bursa'da cuma günü itibariyle ise hava karla karışık yağmurlu olacak ve önümüzdeki günlerde de yağış sürecek. Hava sıcaklığı ise hissedilir derecede düşecek.

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.