Hava Durumu

Meteoroloji'den 6 il için uyarı!

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji'den 6 il için yapılan uyarısı sonrası Karadeniz Bölgesi'nde beklenen kuvvetli yağışlar etkili oldu. Samsun'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Meydana gelen sel sularında park halindeki araçlar sürüklendi, rögarlar taştı, trafikte kısa süreli aksamalar yaşandı. Meteoroloji Samsun ve çevresinde gök gürültülü sağanağın devam edeceğini belirterek, ani su ve sel baskınlarına karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2021 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2021 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den 6 il için uyarı!

Kentte sabah saatlerinde başlayan ve kısa sürede şiddetlenen yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Etkili sağanak nedeniyle kent merkezinde bazı cadde ve sokaklar göle dönerken, park hakindeki bazı araçlar da sürüklendi.

Saathane Meydanı, Gazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Belediyeevleri, İstasyon ve Kale mahallerinde çamur ve su birikintileri oluştu.

Yolda kalan bazı araçlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılırken, belediye ekipleri ise cadde ve sokaklarda tıkanan rögarları açmak için çalışma gerçekleştirdi.

METEOROLOJİ UYARDI: DEVAM EDECEK

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Samsun ve çevresinde gök gürültülü sağanağın devam edeceğini belirterek, ani su ve sel baskınlarına karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

KARADENİZ BÖLGESİ'NDEKİ 6 İL İÇİN KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI

Samsun, Kastamonu, Sinop, Ordu, Tokat ve Amasya için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Samsun, Sinop, Ordu ve Kastamonu'nun iç kesimleri ile Tokat ve Amasya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiği ifade edildi.

Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.