Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa açıklaması! (18 Mayıs 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 18 Mayıs 2021 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, haftanın ikinci gününde hava sıcaklığı gün içerisinde 29 dereceye kadar tırmanırken, gün boyu şehre parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olacak. Öte yandan 5 günlük hava tahminlerine göre Bursa'da cuma günü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa açıklaması! (18 Mayıs 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da haftanın ikinci iş gününde hava sıcaklığı gün içerisinde 29 dereceye kadar tırmanıyor.

Sabah saatlerinden itibaren yüzünü göstermeye başlayan parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü gün boyu şehir genelinde hüküm sürecek.

Akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçecen hava sıcaklığı gece saatlerinde 18 derecelere kadar geriliyor.

HAFTANIN SON GÜNÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteorolojiden alınan 5 günlük hava tahminlerine göre, Bursa'da cuma gününe kadar güneşli hava etkili olmaya devam ederken, haftanın son gününde sağanak yağış geçişleri görülecek.

Yarın (ÇARŞAMBA) için yapılan tahminlere göre, termometrelerin 29 dereceye kadar yükseleceğini bildiren yetkililer, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün şehir genelinde etkili olacağını belirtti.

PERŞEMBE günü için 28 derecelik bir sıcaklık beklenirken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü göstermeye devam edecek.

CUMA günü için ise hava sıcaklığında 5-6 derecelik bir düşüşle birlikte gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceğini belirten meteoroloji termometrelerin 23 derece bandında seyredeceğini duyurdu.

CUMARTESİ günü ise gün içerisinde hava sıcaklığı etkili olan yağış geçişleri ile birlikte 19 derecelere kadar geriliyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (18 MAYIS 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.