Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa açıklaması! (6 Nisan 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 6 Nisan 2021 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa'da dün etkili olan kuvvetli sağanağın ardından bugün yağış ara verirken, öğle saatlerinden itibaren etkili olacak rüzgarlı havayla birlikte sıcaklık 23-24 derecelere kadar yükseliyor. Meteoroloji Bursa'ya perşembe günü için ise sağanak ve soğuk hava uyarısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2021 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2021 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa açıklaması! (6 Nisan 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da haftanın ilk gününde (DÜN) etkili olan ve birçok ilçede sel baskınlarına sebep olan kuvvetli yağışın ardından yağış bugün Bursa'yı terk etmiş durumda.

Bugün sabah saatlerinde hava sıcaklığı 15 derece civarında ölçülürken, öğleye doğru etkili olacak rüzgarlı havayla birlikte termometreler 24 dereceye kadar tırmanıyor.

Sabah saatlerinde şehre hakim olan çok bulutlu gökyüzü, öğle saatlerinde rüzgarlı havayla birlikte dağılırken, akşam saatlerinde ise açık olacak.

Yarın (ÇARŞAMA) için yapılan tahminlere göre ise hava sıcaklığı 23 derece civarında seyrederken, çöl bulutlu gökyüzü şehre hakim olmaya devam edecek. Herhangi bir yağış ise beklenmiyor.

PERŞEMBE YAĞIŞ GELİYOR, SICAKLIK DÜŞÜYOR

Meteorolojiden alınan 5 günlük hava verilerine göre Perşembe günü yağış ve soğuk hava Bursa'ya geri dönüyor.

Hava sıcaklığının 10 derecelik düşüşle 12 derecelere kadar gerilemesiyle birlikte gün içerisinde sağanak yağış bekleniyor.

Yağış cuma günü de hafif şekilde devam ederken termometreler ise en yüksek 8 dereceyi, Cumartesi ise 11 dereceyi gösterecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (6 NİSAN 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.