Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa açıklaması: Güneş tekrar yüzünü gösterecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporunu yayınlarken, pek çok il içinde son dakika uyarılarında bulundu. İşte Bursa ve Türkiye geneli için hava durumu raporu...

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2020 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2020 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa açıklaması: Güneş tekrar yüzünü gösterecek

Meteoroloji'nin bugüne ilişkin yayınladığı hava durumu raporunda pek çok ilde olumsuz havaların, sağanak ve kar yağışlarının etkisini sürdürmesi beklenirken; oluşabilecek ani sel, su baskını ve yıldırım tehlikesine konusunda da vatandaşların tedbirli olması yönünde uyarılar geldi. İşte 9 Ocak Perşembe 2020 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son dakika hava durumu raporu, sağanak ve kar yağışı uyarıları...

BURSA'DA YAĞIŞLAR BİTİYOR

Bursa'da bugün yağış yok. Hava çoğunlukla parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı ise 2 ila 7 derece arasında değişecek.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU RAPORU

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey ilçelerinin yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güneybatısında kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerine kadar bölgenin kıyı ve güney kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, doğusunun iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerine kadar Antalya Körfezi'nde kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerde yağmur, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneyinin sabah saatlerinde hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.